tag:blogger.com,1999:blog-8833913753377186765.post5312418857525777273..comments2024-01-27T12:39:01.224+01:00Comments on Björnbrum: Kines visar hur man öppnar surströmmingsburkBjörn Nilssonhttp://www.blogger.com/profile/17098246825512690591noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8833913753377186765.post-71748021704082518172016-05-28T21:13:41.850+02:002016-05-28T21:13:41.850+02:00Vedervärdigt!Vedervärdigt!Björn Nilssonhttps://www.blogger.com/profile/17098246825512690591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8833913753377186765.post-1451023719986797222016-05-28T18:43:22.122+02:002016-05-28T18:43:22.122+02:00Det behövs ingen gasmask. Öppna med fördel i stäng...Det behövs ingen gasmask. Öppna med fördel i stängt rum så att den ljuva doften dröjer kvar länge. Och kom ihåg - surströmming kan ätas varje dag (Midsommardagen också enligt min erfarenhet), även till frukost (egen erfarenhet.) Till denna delikatess behövs inget Bordeaux Grand Crus, mjölk och öl går bra och snaps skadar inte (först sedan man avnjut doft och strömmingen ett tag).Anders Romelsjöhttp://jinge.senoreply@blogger.com