torsdag 8 november 2018

Mer publicerat på annat håll

Jag har översatt och lagt till några kommentarer till en artikel som skrevs för sex år sedan av den kinesiske forskaren Minqi Li. Han bor i USA (kanske bäst för den personliga hälsan?). Artikeln finns på Global Politics, här.


5 kommentarer:

einartysken sa...

Käre Björn Brum, en 6 år gammal artikel aä China beträffande så att säga 'Urgammal'. Där stämmer INGENTINHG.Jag har däremot översatt och lagt upp flera artiklar av top journalister som Pepe Escobar och André Vltchek. China är redan världsledande i utveckling av förnyabara energie och ökologie och en hel del andra områden. Den här professorn har levt alltför länge i USA.
Med vänliga hälsningar
Einar

Björn Nilsson sa...

Att Kina är eller håller på att bli ledande inom olika vetenskapliga och tekniska områden ändrar nog inte det förhållandet att det hela tiden bryter ut lokala konflikter, strejker, demonstrationer etc. Motsättningar mellan kapitalisterna och folket har inte försvunnit, klasskampen fortsätter. I vilken grad Minqi Li har rätt får vi se framöver.

einartysken sa...

Hej,
hos mig har ingenting förändrats. Din feed kommer upp som vanligt och jag ser dina nyaste bidrag.
Men hos dig är min feed grå och inte blå som alla andra och därför har den väl stannat på en artikel i mars. Klickar man på den så får du upp sidan - från mars. Om du trycker sen på min
startsida får du upp den aktuella sidan.
Mycket märkligt.
Men man kan ju ändå leva med det.

Mvh
Einar

einartysken sa...

Nej,
väntar ett tag. Jag har glömt att spara förändringar. Jag väntar ett tag och kollar sen en gång till.

einartysken sa...

Ingenting har förändrats - varken hos dig eller mig. Förstå det vem som vill.