fredag 7 februari 2020

Svensson är en fegis

Inte många vet att den här bloggen existerar - ur den samlade mänsklighetens synvinkel är den icke-existerande. Men av någon anledning väcker den ändå irritation. Det är en figur i Göteborg som heter Svensson som öst ur sig diverse otrevligheter mot gamle Björnbrum samt några andra bloggar av liknande inriktning.

Är man otrevlig finns det risk att den drabbade är mot-otrevlig. Men Svensson är en fegis, han har blockerat så att Björnbrum inte kan gå in och kommentera på hans blogg och står därmed oemotsagd. Dessutom frångår han vad jag antar är normal god bloggarstandard: han presenterar inga länkar som kunde tänkas underbygga vad han påstår.

Men jag lägger en länk till hans bloggpost (här är den) så kan ju den intresserade gå dit och kolla, och sedan komma tillbaka och tala om här om något av kritiken stämmer. (Orkar någon det?) Det är extremt sällsynt att kommentarer raderas här vill jag påpeka. Men försök diskutera sakfrågor om det skall diskuteras.




2 kommentarer:

Pedro sa...

Ja, detta känns väl som en ganska trist figur? Ta det som en komplimang. Till skillnad från Svensson så bidrar du till debatten. Att alla som lämnar den pissliberala fåran skulle hemfalla till nazism och fascism faller ju på sin egen orimlighet. Det är ju fåran som de senaste decenniera lagt sig farligt nära fascismen genom att acceptera den ohämmade kapitalismen och krigsindustrin som skördar miljoner och åter miljoner offer genom slaveri, krig, flyktingkatastrofer och ond bråd död.

Hillary Clinton är deras krigarprinsessa, hon som anklagar Tulsi Gabbard för att gå Rysslands ärenden.

Pinsamma är dom både pissliberaler och neokonservativa som sitter i samma båt. Rädda för alla som hotar kapitalismen och dess medlöpare.

Björn Nilsson sa...

Ja, det är bra att bli angripen av fienden, som gamle Mao hävdade. Det visar att det finns en riktig motsättning. Och Svensson känns ju som en fiende.

Tack för vänliga omdömen!