tisdag 23 september 2014

Inget konstigt

Är väl inget konstigt med detta? Det bor väl 124 procent i Munkfors då!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Samma valfusk som funnits i alla tider! Även Skottlands omröstning drabbades av utbrett valfusk men det vill man inte kännas vid i Storbrittanien. Britterna är annars alltid snabba på att anklaga t ex Ryssland för valfusk när ryssarna envisas med att rösta på Putin. Valresultat som inte passar väst är per automatik alltid fuskval, enligt propagandan i EU/USA.

Benny

Pierre Gilly sa...

Ligger Munkfors i Nordkorea kanske? Eller har folk från andra orter röstat där?

Björn Nilsson sa...

Vänta nu ... om det är 3000 personer och 124 procent som röstar måste det ju finnas 1876 procent som inte röstat ... eller hur är det nu med matematiken, det är svårt det där ...????

Hannu Komulainen sa...

Pierre, man kanske ska tipsa nordkoreanerna om att göra en liten studieresa till Munkfors. Munkfors är bäst!

Pierre Gilly sa...

Kanske har Munkfors lärt av Stalin, som menade att det väsentliga inte var vem som röstade, utan vem som räknade rösterna. Sydkorea uppvisar ibland talang också. De hade ju en president som fejkade ett mordförsök på sig själv på valdagen. Det var effektivt. Onödigt att fuska med rösträknandet ibland. Zizek gjorde annars en rolig grej under kommunisttiden när han jobbade på en liten tidning. Efter ett val på åttiotalet, körde de med stora sensationsrubriker ut meddeladet att kommunistpartiet fått fortsatt förtroende av folket.

martin sa...

Vi vet ju att den avgående regeringen hade en expertpå korruption och valfusk som utrikesminister. Breda erfarenheter av att rigga val och muta tjänstemän och politiker i Georgien, Ukraina och Etiopien. Förmodligen var han involverad på något sätt i Uzbekistan också.

Korruption och valfusk är en svensk exportvara vad det ser ut.

Hannu Komulainen sa...

Pierre, vi ska väl kanske inte förfalla till alltför svårartad antikommunism...

"Stalin, som menade att det väsentliga inte var vem som röstade, utan vem som räknade rösterna." Nej du,det där tror jag inte på. Det låter som en typisk propagandalögn. Vad har du för källa?

martin sa...

Sölvesborg också.

http://hd.se/inrikes/2014/09/25/mystiska-m-roster-i-solvesborg/

Pierre Gilly sa...

Hannu: citatet kommer ursprungligen från Stalins sekreterares memoarer. Har inte själv läst boken, som bara bara finns på ryska, så jag vet inte i vilken kontext yttrandet kom till.

http://www.panrus.com/books/details.php?langID=1&bookID=5905