söndag 31 juli 2016

Lämplig paroll under kommande år?

Medan jag funderar på att skriva någon intressant reflexion om den långvariga ekonomiska krisen, så tugga på det här om du törs!  

KROSSA DEN SAMHÄLLELIGA HOMO-NORMEN!

3 kommentarer:

martin sa...

Den som fortfarande tror på sexuella etiketter är lite efter. Det finns inte skarpa linjer i naturen, vi närmar oss punkten då separatistisk kamp och etiketter spelat ut sin roll, då vi kan förenas som en mänsklighet igen i ett sexuellt kontinuum.

Men det lär ju ta ett tag då vissa tenderar att slåss gamla och redan avklarade strider.

Karl Malghult sa...https://larrylittlefield.wordpress.com/2016/07/04/hey-woodstock-generation-these-are-your-presidential-candidates/#more-1926


"I think the focus on social issues will fade as the boomers [årskull 1945-1955] die. When you think about it, we’ve gone from campaigns for women (50% of the population), to blacks (10%), to gays (2-3%), to the transgendered (<<1%). These are all worthy issues, but they can’t be the only thing a national political party is focused on."


Björn Nilsson sa...

HBTQ- och antiCIS-gängen lär inte tro att etiketterna är överflödiga. Det var för övrigt en lustigkurre i ett tyskt delstatsparlament som räknade upp, jag tror det var 68 olika kön för att visa hur bisarr situationen är. Han började med "meine Damen och Herren" och sedan malde han på ett bra tag för att få med alla etiketterade grupper.

Kan man misstänka att det slutliga mest skyddsvärda gruppen för de här aktivisterna är 0,01 procenten, de allra rikaste? Just dessa torde i alla fall tjäna på allt detta identitetslarmande som drar uppmärksamheten åt annat håll.