torsdag 15 december 2016

Bildkommentar

Nyss berättade radion att Cecilia Uddén har hivats ut från Syrien. Det är nog inte så farligt. Det finns ju mängder av andra mediafigurer som kan göra jobbet enligt nedan (sprida jihadistpropaganda alltså). Normalt folk är väl glada att jihadisterna jagas bort från Aleppo, men hos andra är det sura miner. Nu kanske det kommer trista frågor om var "de vita hjälmarna" har gömt sig, och hur det är med de människor i östra Aleppo som hade sådan god tillgång till internetuppkopplingar samtidigt som stället skulle vara helt sönderbombat. Men då är det bara för mediafolket att hålla händerna för öronen och ropa "la  la la". De har ju ännu höga beskyddare.

atrocities
Bilden hittad hos ryska Sputnik News.

1 kommentar:

martin sa...

Kul bild.

Genomled en video från en professor i litteratur från ett brittiskt universitet. Han påstod sig vara i Aleppo, han hade tydligen tagit med sig mobilt satelitinternet, eller satt i en studio. Vad vet jag.

Jag tror inte satelininternet var så stort i Aleppo innan kriget, tror inte de grundlurade trasproletärerna från betongen hade med sig det, så vem har med sig all denna satelitutrustning och vem betalar abonemangen?