fredag 25 oktober 2019

Gretas kritiker får ett tjuvnyp

Gretas Nelloptodes ..? Gretas egen afrikanska skalbagge, kortare än en millimeter, utan ögon eller vingar, återfinnes normalt i Kenya.


Gnällmånsarna hittar nog något fel på det här också. Om de nu inte gillar Greta, så varför inte göra som Greta säger och lyssna på vetenskapen? Då behöver de ju inte reta sig på Greta, såvida nu det inte i själva verket är 'vetenskapen' de inte gillar. För då blir de ju aldrig nöjda.

1 kommentar:

Martin Gustavsson sa...

Jag är mer vänster än vänsterpartiet och mer ekologiskt hållbar än miljöpartiet och enig i att det finns ett klimathot och massa andra hot mot mänskligheten.

Men...för att kunna se vad vetenskap är måste man titta på ordet noggrant. Då underlättar det om man har ögon. :-) En politiskt tillsatt organisation vars syfte är att skapa icke-ekologisk globalism och tillväxt genom klimathotande åt monopolkapitalister ÄR INTE en vetenskaplig organisation, samt angriper inte grundproblemet. Den är politisk. Agendan är tydlig, d.v.s. att klimathota för att uppnå monopolkapitalisternas mål, att beskatta folket, medan de skattebefriar sig själva, men har man inga ögon är det givetvis svårt att se.

Klimathotandet är fullt av en sådan enorm mängd av olika former av ovetenskapliga lögner att man faktiskt måste vara helt blind för att inte upptäcka saken, men folket utbildas inte för att kunna upptäcka lögnerna som prackas på dem heller.

Greta är liten och omgiven av en blind sekteristisk hop människor. Hon kan inte klandras för sin egen blindhet. När man förstår vad vetenskap är och vad som är pseudovetenskap är det en annan sak, men det förstår inte Greta och hennes följare... än...

Vill de ens förstå eller vill de bara framstå som goda? Mycket tyder på det.