måndag 22 augusti 2016

Står de i kö för att förbjudas?

Om man nu tycker att "gatukonstnären" Dan Park är jättehemsk är det väl synd att stoppa argumenten i munnen på honom.


Du har väl hört att en bokmässa, detta år hållen under parollen "Yttrandefrihet", har kastat ut en tidigare godkänd deltagare? Det är ju andra som inte gillar denne deltagares (riktiga eller påstådda) åsikter. Ett slående sätt att fira att den svenska tryckfrihetsförordningen är 250 år i år, eller hur? Kommer vi att kunna fira 260-årsdagen också? Eller kommer de fantastiska 'vänster'-tomtarna att först avskaffa yttrandefrihet för sina motståndare, och sedan till sin häpnad upptäcka att de står näst på tur? För även de har ett 'förflutet' som kan grävas upp och tas till intäkt för munkavle. Hotet  gäller inte bara Nya tider. Nu närmar sig hundraårsjubileet för Oktoberrevolutionen, och då lär reaktionen jobbar övertid för att klämma åt och helst tysta ner obehagliga vänsteråsikter. En del tycker att 'vänster' är "nyttiga idioter". Jag tycker inte att de är 'vänster'. De ställer sig bara i kön för att själva få ett slag i skallen och förvirrat undra vad som hände.

2 kommentarer:

martin sa...

Nazister skall helt enkelt vara förtryckta, inget att bekymra sig för, det är förutsättningen för demokrati, till och med den usla borgliga sådana.

Om jag söker, kommer jag hitta indignation hos dig över denna censuren?
http://www.proletaren.se/inrikes/kubavanner-portas-pa-bokmassa

Kom ihåg bara en statsmakt kan censurera, börjar man liberalisera det så att vilken organisation som helst skall jämställas en statsmakt, då går man bara fascisternas ärende.

Björn Nilsson sa...

"Kommunister skall helt enkelt vara förtryckta, inget att bekymra sig för, det är förutsättningen för demokrati ...".

Suck, att folk inte lär sig. De får sitt 'förbud mot nazism' idag - men vad händer dem själva i morgon?