torsdag 19 juni 2008

Som en liten gottgörelse ...

... för att jag måhända uttryckt mig oförsynt om överhetspersoner i de senast föregående inläggen vill jag nu övergå till ett trevligare tonläge och visa ett par bilder på en rolig potatis som jag träffade på (åt upp alltså) igår. Vad tycker du att den ser ut som? En säl? En hund? En anka? En pingvin?

På tal om ingenting läste jag i bloggen Det progressiva USA att man kan skicka kodade meddelanden i bilder, och de är väldigt svåra att hitta. Inte bilderna, utan koderna, menar jag. Det blir jobbigt för FRA. Jag undrar: vad händer om man gömmer bilden i ett vanligt vykort som skickas med vanlig post? Är det månne den osäkerheten som gör att den vanliga postservicen enligt överpamparna bör försämras - det kan ju vara ett svårt slag mot hårt arbetande terrorister om deras finurligt hopknåpade vykortskoder tar veckor att nå adressaten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker potatisen ser ut som en flitig bäver :-)

Björn Nilsson sa...

Jaha, tack för förslaget. Castor fiber hade jag inte tänkt på. Tror jag såg en bäver för några veckor sedan, men det var förhoppningsvis en snäll en som bara fällde träd och inte hela samhället.