måndag 5 januari 2015

Helt oväsentligt ... (?)

Ja, att den här vita ugglan på något konstigt sätt påminner om ...


... den nyligen pensionerade 'kontroversielle' ölandsprästen Dag Sandahl är ju inte världens viktigaste nyhet.


Dag S. bloggar livligt och (ibland) underhållande, men verkar ha fastnat på kvinnoprästmotstånd. Är det världens viktigaste fråga idag? Samtidigt får man intrycket av att han har andra sidor också.

För övrigt verkar det som om moskébranden i Eskilstuna nu håller på att reduceras till någon sorts 'olyckshändelse'. Var det någon som slarvat i ett kök? Fanns det för mycket brännbart material i lokalen? Den här historien visar åter att man bör vara försiktig med att dra väldigt snabba slutsatser, alternativt att vara för snabb på att tro på dem som hävdar att de genast visste att de hade svaret. Och så får sd ytterligare några poäng. Var det detta som var meningen?

6 kommentarer:

martin sa...

Nu går du som vanligt händelserna i förväg, något som du själv kritiserat.

Det ger inga poäng till SD. För fascisten skall känna sig förtryckt. Man håller inte sin hand över fascister oavsett vad.

Uppsalabranden kan du ta och nämna om det är en balanserad debatt du är intresserad av, men där osynliggör du på samma sätt som du kritiserat i andra sammanhang.

Dessutom är det så att polisen själva kopplar ihop alla attentat emot moskéer med fascisternas uppvigling på nätet. SD lär väl låtsas oskyldiga som vanligt.
http://www.dn.se/…/sveri…/nu-utreder-sapo-hoten-pa-internet/

Sen har vi de som blåser upp en felaktighet och låtsas att det inte finns gott om attentat som är på riktigt och tror att det är andra som ger SD poäng. Sluta ge SD poäng genom din nyhets-cherrypicking.

Hannu Komulainen sa...

Jag håller med Martin.

Sluta vara så förbannat rädd för sverigedemokraternas framgångar!

Läs Mao istället ("det är bra om fienden angriper oss, och ju mera ursinnigt den gör det, desto bättre" - inget ordagrannt citat men andemeningen stämmer!)

Anonym sa...

Varför är det bra att fienden angriper oss mycket aggressivt?

Björn Nilsson sa...

Gamle ordföranden Mao hävdade att det var bra att bli angripen av fienden, för det visade just att det fanns en skarp gräns mellan en själv och fienden!

Hannu Komulainen sa...

Marlene, om inte fienden angriper oss, så måste vi ställa frågan: har vi börjat anpassa oss till honom, kanske t.o.m. glida över i hans läger?

Anonym sa...

Jag förstår! Å vad klokt!!