torsdag 19 april 2012

Fy för snus(k)et


Fy, sånt här kan få en att bli illamående. Ulvskog "kommer att slåss för snuset". Världens viktigaste fråga va, just när hela EU-bygget riskerar att falla ihop i en nyliberal Ragnarök? Det är klart, några snus(k)figurer går väl på det. Och skulle det bli ännu  rörigare i EU får man väl meddela att kvoterna för spritinförsel kommer att skäras ned, det kan väl skrämma upp några fyllerister också. Nu forslas svenska miljarder till EU för att stödja den sönderfallande byråkratkolossen, där har vi en viktig fråga. Nyliberalernas slaktande av efterkrigstidens välfärdsstater, där har vi en viktig fråga. EU som krigsprojekt, där har vi en viktig fråga. Men där lär vi inte se Ulvskog och hennes byråkratkompisar kämpa för förbättringar. De kommer dragande med något oväsentligt småskit som snus!

På frågan "tror dom att folk är idioter?" får man väl svara "tyvärr är det några som är det, men de flesta fattar läget när fakta kommer på bordet". Och då kan det bli slut med byråkrater som "slåss".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjosan. Är det till den här bloggen muppar kommer för att björna?

martin sa...

Du underskattar hur stora och mäktiga Swedish Match är ute i vida världen. När något blir så stort så är deras affärer storpolitik på en gång. Sannolikt handlar hotet om förbud också om nått slags affärsposition för danskarna.