söndag 24 november 2013

Gratulationer till Sverige!

Från bloggen SyrPer. Det är ju inte alla dagar Sverige nämns på de stora viktiga bloggarna, så vi får väl passa på att sola oss i glansen så länge den varar:

WE MUST CONGRATULATE SWEDEN AFTER RECEIVING NEWS THAT 2 OF ITS FINEST CANNIBAL TERRORISTS WERE SENT TO JIHADIST VALHALLA BY OUR BRAVE SYRIAN ARMY.  PLEASE ACCEPT OUR MOST PROFOUND FELICITATIONS.  WE ARE SURE YOU WILL CELEBRATE WITH US BY SERVING UP SOME GRAVLAX AND AKVAVIT.  ENJOY.

The lucky duo were a 22 year old from Trollhattan and a 26 year old from Boras.  They died in the Aleppo area just after reports of 3 other Swedes descending into a fiery Hell.  May they burn all together in the fires reserved for cannibals, rodents and pedophiles.


Så här ser gratulanten ut.

Syrian Perspective

Ziad gillar inte alla dessa jihadister som strömmar in i och förstör hans gamla hemland (han bor numera i Michigan, USA). Och vem kan klandra honom för det? Vi i Sverige kan väl möjligen glädja oss att det är några religiösa våldsbenägna tokskallar mindre som vi slipper få tillbaka.

6 kommentarer:

martin sa...

Jag tycker definitivt att man kan klandra honom, kanske inte för att vara motståndare till de grupper som krigar och har sig i Syrien. Men man kan definitivt klandra firandet av individers död. Firar man enskilt dödande, så ger det även en fingervisning om var i man ser lösningen på problemet, döda alla individer på motståndarsidan. Det är verkligen oklart hur detta är en seger för ett fredligt Syrien.

Kan hända att kampanjen var ett steg emot en fred, men det var inte precis det som firades.

Nej, klandervärt och bör klandras!

Sixten Andréasson sa...

Håller inte med, Martin!

martin sa...

Jag har dock förståelse för att de som har ett starkt känslomässigt band till syrien reagerar på det sättet. Men förståelse är en sak, acceptans en annan.

Björn Nilsson sa...

Det finns familjetragedier där ungdomar stuckit iväg utan att familjen vetat något. Det finns andra där familjen varit införstådd i att ligisterna tänkte ansluta sig till halshuggargängen. Åtminstone i det senare fallet kan man verkligen hurra offentligt över att ungdj-a likviderats.

martin sa...

Jag firar hellre att de upphör med halshuggarverksamheten. Hämnden är för mig en högst personlig verksamhet och som treärdje part i det här reserverar jag mitt firande för det som är det faktiska målet.

Björn Nilsson sa...

Frid kanske inträder när de två sista halshuggarna halshugger varandra samtidigt?