fredag 30 september 2016

Mystiskt. "Rullen" är borta

Det har funnits en lista i högermarginalen över bloggar som jag läser, eller åtminstone har läst någon gång. Bloggrullen. Men sedan några dagar är den borta. Mystiskt. Hur kan något sådant hända?- Möjligen kan det bespara mig besväret att städa bort inaktiva bloggare eller typer som jag inte gillar längre. Vet inte om jag skall försöka återskapa den.

- Haha, säg inget, men det var jag som käkade upp bloggrullen!

5 kommentarer:

Inre exil sa...

Björn, vill bara säga att den kommer och går sedan en tid tillbaka. Varför begriper inte jag heller, men du ska kanske bara avvakta.

Björn Nilsson sa...

Tja, outgrundliga äro internätets vägar.

askg sa...

Hej Björn!
Som trogen läsare av din blogg saknar jag rullen. Den har för mig tjänat som direktingång - snabbval kanske man skulle kunna säga - till många av de bloggar jag regelbundet följer. Rullen har därigenom sparat mig en del tid. Så sök gärna rätt på orsaken till att den fallit bort, och återställ, om möjligt.
Vänligen /GA

Björn Nilsson sa...

Trogna läsare kan man givetvis inte svika. Får väl se om den dyker upp av sig själv igen, annars ... måste jag göra något åt det.

einartysken sa...

Hej Björn, det händer många konstiga saker nuförtiden. För två dagar satte jag en kommentar under en artikel med många inlägg. Efteråt såg jag den också några gånger och nu är den borta. Den kan ju normalt ingen annan än jag ta bort!? Mystik!
Och nuförtiden måste man ju ha Chrome annars kan man inte se många videon. Men det är fullständigt vansinnigt vad som händer där. Det kommer 1000 saker upp som jag aldrig vill se. Men det finns mycket mer. Man kunde skriva en bok.