tisdag 24 maj 2016

Vad man kunde misstänka ...


De har väl fått en tillsägelse någonstans ifrån ... kräken! "... vi är ett parti som vill hjälpa till med att ta ansvar" hycklar Åkesson. Kanske snarare ett parti vars ledare (som miljöpartiets ledare) slänger alla principer över bord för att jaga regeringsposter.

1 kommentar:

martin sa...

Lögnen är inte ett redskap bland andra för nazismen, det är själva grunden för ideologin. De existerar för att dra ned mössan i ögonen på de svaga, när de upptäcker lögnen så är det för sent, då upptäcker de att det är Führerprinzip som gäller inom nazismen. Nazismen är aldrig de svagas redskap.

Det finns de som gått på lögnen, som nu blir varse att landsförrädaren är den ivrigaste flaggliftaren. De inser nu att nazisten, nu som då, är den första att låna sig som redskap till främmande makt. Först nu inser de att de lånat sig till klassförrädare och landsförrädare, för sent vaknar alltid den vilseledda förrädaren.

Det är nu dags för ett antal personer att begå självkritik. Men flörta med nazister är ingen liten sak, då räcker inte självkritik på långa vägar. Den klass de svek och det land de svek kan aldrig lita på dem igen. De bör nu fundera på ett Gulag, ett arbete de kan göra för att lindra nazismens skadeverkningar för sin klass och sitt land. Det arbetet bör de sedan göra, från nu och till dagen de dör. Något annat pris för nazistisk kollaboration finns inte, kan inte finnas, eftersom grunden för nazismen är lögnen så kan ingen försäkran från kollaboratören om bättring tas för sann. Bara livslång handling emot nazismen duger.

Låt mig föreslå antifascistiskt arbete eller något inom Refugee welcome, alternativt aktivt och självuppoffrande arbete emot NATO och krig.