tisdag 15 mars 2011

Dålig tajming


Baksidan av februarinumret av Forskning och Framsteg. Lite dålig tajming, som sagt, men jordbävningar, tsunamis och härdsmältor kan vara svåra att förute - särskilt innan de har inträffat.

Den som i morgon onsdag har tid och möjlighet kan agera enligt följande:


Onsdag 16 mars kl. 18.00-18.30
Gemensam manifestation över hela Sverige. Kanske hinner det spridas även till fler länder.
Gå ut på torget på din ort nu på onsdag kl. 18, ensam eller tillsammans med några vänner. Även om vi inte blir så många på varje ort så är vi många och starka tillsammans! Sprid budskapet så kan vi bli riktigt många! Skicka pressmeddelande till lokala media! Ta med solmärken och skyltar så att vi syns! Dela gärna ut flygblad, finns t ex på Folkkampanjens hemsida för utskrift, eller författa egna flygblad med lokal anknytning. Aldrig ger vi upp! Länge leve livet!

Kom till Sergels torg onsdag kl 18
Gemensam manifestation över hela Sverige, samtidigt som tyska kärnkraftsmotståndare genomför liknande manifestationer över Tyskland. Kanske hinner det spridas även till fler länder.
Gå ut på torget på din ort nu på onsdag kl. 18, ensam eller tillsammans med några vänner. Även om vi inte blir så många på varje ort så är vi många och starka tillsammans! Sprid budskapet så kan vi bli riktigt många! Läs mer på Facebook

Inga kommentarer: