torsdag 17 mars 2011

Pappersarbetare


Eftersom det finns en (1) pappersarbetare i min läsekrets kan jag inte låta bli att lägga in den här teckningen av Robert Nyberg. Kopieringen gjordes från den här sidan. Annars kan man börja här och spana runt. Och göra ett fynd i den här stilen exempelvis:

2 kommentarer:

Knapsu sa...

En nästintill mumifierad gubbe som står och jobbar vid rullmaskinen, ja det är väl så det ser ut i den svenska industrin idag. Inga ungdomar som får lära sig arbetet utan bara gamla gubbar som med sin erfarenhet ska garantera vinsten samtidigt som de slits ut.
Antar att det är jag som är pappersrbetaren, så då får man väl vara hedrad att man fått ett inlägg dedikerat till sig.

Tyvärr så är jag just nu så upptagen med "pappersarbete" och mitt smått fanatiska intresse för stadens ishockeylag och dess eventuella framgångar(eller motgångar), så jag hinner knappt skriva några egna blogginlägg och ej heller läsa alla inlägg på så produktiva bloggar som din. Men jag försöker väl komma ikapp sen.
Och kanske kommenterar.

Så småningom.

Björn Nilsson sa...

Ja, jag tror inte det finns fler pappersarbetare i läsekretsen - pappersvändare kanske finns, men det är ju en annan sak.

Trodde att det skett en viss återströmning mot industrin efter IT-krisen, men där hade jag tydligen fel. Är det brist på sökande, eller är det brist i framförhållningen hos industricheferna? Vill man inte ta beslut som ligger bortom nästa bokslut?

Välkommen åter, och ducka för eventuella felsända puckar!