söndag 30 december 2007

Länkarna stärks i bloggosfären


Så här öde låg vår stockholmska Västerbro i morse, just när gatlyktorna var på väg att släckas. Inte ett fordon, inte en fotgängare i sikte. Man kunde höra rasslet från ett torrt eklöv som blåste runt på gångbanan vid Rålambshovsparken .

Men ... i bloggosfären är det sannerligen inte öde. Där kryllar det av ettor, nollor och synpunkter på alla livets väsentliga och oväsentliga frågor. Och så knyts bloggar och hemsidor samman med länkar, och där har jag nu gjort en smärre uppgradering. Förutom att egoistiskt länka till mina egna aktiviteter på nätet finns nu ett nytt sidelement som innehåller ...


Länkar till snälla människor som har länkat till mig

Dessa har jag hittat hittills. Skulle du ha en länk till mig men känna dig bortglömd är det bara att skicka ett upprört meddelande så skall jag rätta till saken!

9 kommentarer:

Anonym sa...

God Nytt år!:) Tänkte bara säga att jag länkar till dig från min blogg. Jag vill inte verka , ja, jag vet inte vad jag ska säga för ord, men tänkte att du kanske ville veta det i allafall!:)

Ha det gott!
mvh
Marlene

Björn Nilsson sa...

Tack, hur 17 har jag kunnat missa det! Men nu är saken åtgärdad.

Gott nytt år::;;;)))))

Anders_S sa...

Björn, tror du att du kan ändra länken som finns i högerspalten till http://www.zaramis.nu/blog/

Namnet på min blogg är förresten Svensson.

Gott nytt år.

Björn Nilsson sa...

Tack de'samma. Och ändringsbeställningen hoppas jag nu är effektuerad till belåtenhet!

Tomas Jonsson sa...

Gott nytt år på dig.

(Thomas Raving är inte ett dugg rätt. Jag heter Tomas Jonsson. En annan bloggare heter Kaj Raving. Men vi är snälla båda två.)

Björn Nilsson sa...

Hej Tomas & gott fortsättning på detta år som i alla fall ännu så länge är mörkt & regnigt utanför mitt stockholmska chateau.

Pinsamt fel av mig. Hoppas jag kan bättra mig i framtiden. Men om vi skall ta det positivt så visar det att det finns vakna läsare till denna blogg. Och nu skall det vara rätt (hoppas jag)!

Röda raketer sa...

Vi vill också vara snälla! Därför har vi nu länkat till dig.

Gott Nytt År!

Björn Nilsson sa...

Hejsan Raketen,
länkningen är återgäldad och bloggosfärens snällhetskvot ytterligare höjd. Lade du märke till att jag fiskade upp adressen till sovjetisk storblaffe-arkitektur via dig förresten?

Röda raketer sa...

Absolut! Det gläder oss oerhört om vår blogg och våra länktips kan vara till nytta för mänskligheten.