söndag 1 november 2009

Mina "inflytelserika" bloggar

Jag såg hos Svensson att det finns ett ställe där man kan se hur "inflytelserik" ens blogg är. Jag kollade hur läget är för de fyra bloggar jag är ägare till, och något skeptisk blev jag nog. Först kommer utfallet för Björnbrum (det är där du befinner dig nu, om du råkat missa det). "Extremt inflytelserik ..." Det undrar jag verkligen! Det är ju några hundra träffar per dygn, och snart är 150 000 passerade, men ... inte fasen tar Reinfeldt sitt pick och pack och packar sig iväg även om jag skulle spola honom på bloggen varenda dag!
Sedan kommer min mer stockholmsfixerade blogg Björnholm. Trycker du på bilden nedan kommer du dit. "Mycket ..." ??? Ja, om många trycker för att komma dit så kanske ...?
Här har vi en där jag håller med mätningen. Min fina blogg Björnpoesi är så exklusiv att den inte ens kan få en markering som "icke inflytelserik". Men om du trycker på bilden nedan och hoppar dit kanske det blir andra bullar av! Alla människor behöver god poesi, särskilt när den är skriven av mig!

Och till slut min för tillfället inte särskilt aktiva blogg Björnrecension. Där finns dock några poster som läses nästan varenda dag ändå. Tryck på bilden och res dit!


7 kommentarer:

Kerstin sa...

Haha, jag gick in på denna "utmärkta" sida och fann att jag inte har någon blogg alls. Sidan hittade ingen med min bloggadress :-).

Anders_S sa...

Inflytande.se är ett expriment gjort som en övning eller som ett bidrag till en tävling. Den hittade inte min blogg heller, Kerstin. Detta därför att den ligger i ett underbibliotek. Det gör din också. Det är en liten bugg som konstruktören funderar på att fixa.

Björn Nilsson sa...

"Bloggo, ergo sum". Jag bloggar, alltså finns jag till.

Eller "Bloggere necesse est". Det är nödvändigt att blogga.

Fast jag kan inte latin. Dock lär det finnas folk som sitter och skapar nya latinska ord för saker som inte fanns på Ciceros tid eller inom dennes begreppssfär, så man har säkert ett nytt ord för blogg också.

Jag testade, och det stämmer. Du har blivit diskriminerad där, och det tycker jag är taskigt. Men den där sajten är väl bara i utvecklingsstadiet ännu.

Kerstin sa...

Oh så skönt att höra att jag nog har en blogg fortfarande.
Blev orolig att jag var allvarligt psykotisk :-).

Björn Nilsson sa...

Det ena kanske inte utesluter det andra. Somliga har väl såväl blogg som psykos kan man misstänka. Vilket är ett gott skäl att inte läsa så många bloggar. Man har ju ett liv att leva också.

Jinge sa...

Ha! Min blogg låg bra till.. :-)

"Endast 0,302% av svenska bloggar är mer inflytelserika."

fast i vad mån bloggar är inflytelserika är en annan sak... :-I

Björn Nilsson sa...

Man kan ju kolla vad som händer om hundra vänsterbloggare publicerar texten: Ta din skit och dra, Reinfeldt! Om han sticker då kan man tala om inflytande!