fredag 14 oktober 2011

Säkrad av Internationella Valutafonden!

Ojojoj, fantastiskt, självaste Madame Lagarde från Internationella Valutafonden skriver till just mig att talar om att de tar hand om mina betalningar framöver! Man skall bara meddela namn, adress och lite annat smått (men borde inte IMF med sina jättefonder och jättestaber ha råd med en bättre översättare ...)

Här är vad man skriver, håll dig för skratt om du kan:Detta är för intima dig om en mycket viktig information som kommer att vara till stor hjälp att återlösa dig från alla svårigheter som du har upplevt att få din långa över på grund av betalning på grund av överdriven efterfrågan på pengar från dig som både korrupta Banks tjänstemän och Courier Företag varefter din fond förblir obetalda till dig.
Jag Mrs.Christine Lagarde, verkställande direktör Internationella valutafonden (IMF). Det kan intressera dig att veta att rapporterna har nått vårt kontor som så många motsvarigheter på den oroliga sätt som människor som du behandlas med olika banker och kurirföretag / Diplomat hela Europa till Afrika och Asien / London Storbritannien och vi har beslutat att sätta en stopp för det och det är därför jag utsågs för att hantera din transaktion här i London
Alla statliga och icke-statliga prostata, frivilligorganisationer, finansbolag, banker, säkerhets-och kurirföretag som har varit i kontakt med dig för sent har fått i uppdrag att backa upp från din transaktion och du har fått rådet att inte svara på dem längre eftersom IMF nu direkt ansvarig för din betalning.
Du är härmed rekommenderas att inte återförvisa ytterligare betalning till alla institutioner med avseende på din transaktion som din fond kommer att överföras till dig direkt från vår källa. Jag hoppas att detta är klart. Varje handling som strider mot denna instruktion sker på egen risk. Du råd att reagera omedelbart för ytterligare detaljer om hur fonden kommer att släppas till ditt angivna bankkonto. Nedan är våra kontaktuppgifter, förväntar vi oss ditt snabba svar tack.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det är väl glatt överraskande att hon talar en så pass bra svenska i alla fall. Man förstår ju nästan vad hon menar :-)

Knapsu sa...

Ja det är ju det jag alltid sagt, att IMF är ett gäng skurkar!
:-)