onsdag 21 april 2010

Kan man slippa det här gänget någon gång?

Vadå för affär? En godisaffär eller vadå?

Snälla, kan man inte få slippa de där töntarna? Varför skall diverse ointressanta kungligheter leva på pengar som säkert skulle göra mer nytta på vilken långvårdsklinik som helst?

Om man är lite praktiskt lagd kan man fråga varför den möjligen enda klipska personen i det här gänget, kronprinsessan V, skall låsas in i en roll där hennes eventuella begåvningar kommer att slösas bort? Kan hon inte få göra något vettigt i stället? De andra syskonen är väl inga ljus och man kan undra vad de skall göra, men V verkar ju ha en tänkande skalle mellan axlarna.

Opinionssiffrorna för kungahuset lär ha gått ner på senaste tiden. Kanske den idiotisering som pressen håller på med faktiskt har börjat gå mer folk på nerverna? Nå, må de fortsätta att sjunka. Kanske man kan bli av med "partyprinsessan" och de andra då?

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Befria Viktoria!

Wonder Warthog sa...

Kungahusen blev fullkomligt ointressanta när dom slutade med Håtunalekar och Gästabud som i Nyköping!På den tiden hade kungligheterna varit jävligt glada om bekymren stannat vid lite över skakeln poonani! Eller också hade huvudet åkt på den som var otrogen...

Björn Nilsson sa...

Den där Jonas borde dömas till stegel och hjul SAMT galge och gren. Eller åtminstone borde den mest otrogna kroppsdelen avlägsnas med hjälp av en oslipad och rostig kniv! Att han skulle få sitta i stocken några timmar, eller utsättas för spöslitning vid skampålen, tycker jag låter alldeles för milt!

Wonder Warthog sa...

Kniv? En slö skridsko är bättre!

Björn Nilsson sa...

Jaja, det går väl bra med en skridsko också, jag är inte omöjlig på den punkten!