torsdag 22 maj 2014

Personligen ...


... blir jag mer vantrivslad bland annat av den fruktansvärt utmärglade modell (tvångs- eller självsvält?) som H&M för närvarande använder för att göra reklam för sina klädes-paltor. Men det kanske inte gills att bli upprörd om budskapet är kommersiellt? Och jag vet inte om hon är upphängd i tunnelbanan heller.

Om vi tar till skrämseleffekter så är jag betydligt mer oroad av vad excellensen Bildt har för sig än vad herr Åkesson kan tänkas ha för åsikter. Detta även om Bildts flaxande runt i tillvaron kan ges en ironisk klackspark, som här av de odödliga Berglinarna ("kissnödig higgspartikel", haha!):


3 kommentarer:

Karl Malghult sa...

Även Bildt börjar bli till åren och fyller folkpensionär iår. Är själv förvånad att ingen diskuterat ifall han kommer sitta kvar i höst om tillfället ges - Oavsett så har Ukrainakrisen visat att de flesta andra vore att föredra till utrikesministerposten.

martin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
martin sa...

Kan våra mätmetoder ha inflytande över teorin, kanske?

Ta Bildt, hur ser han ut som han flaxar omkring? Jo, helt enkelt genom en högre samplingsfrekvens än tidigare. För det enda jag ser i summarörelsen är samma Bildt som alltid. Byggde sin karriär på att ljuga om ryssland, avslutar sin karriär med att ljuga om ryssland. Bara för den närsynte är det något annat än en snörrät röd tråd genom hela den mannens karriär.