måndag 20 april 2009

100.000


Jaha, en gräns har passerats. Dags för ett smärre festfyrverkeri (lånat från svenska Wiki, föreställer ett fyrverkeri i Malmö uppges det).

Varför detta? Jo, någon av de senaste dagarna passerade jag 100.000 träffar på den här bloggen sedan starten i februari 2007. Och det är ju rätt mycket för en liten blogg antar jag. Dessutom ökar antalet läsare sakta men säkert av någon anledning. En är uppkoppling till samlingssidor som Konfliktportalen givetvis. Det är värdefullt att få sådan hjälp att skapa en ganska fast läsekrets.

Tack till alla trogna läsare. Jag fortsätter att hanka mig fram ett tag till, så länge lust och inspiration finns. Den som har tid och lust kan ju ta en titt på mina andra bloggar också - adress finns i högermarginalen.

Från Konfliktportalen.se: jesper skriver Kapitalet på en dag i Lund, salkavalka skriver UTFLYKT I KANON 3, Björn Nilsson skriver Under all kritik, kamratwot skriver Hur landet ligger, Baskien Information skriver Massarrestering i Frankrike och Spanien av ETA medlemmar / Senaste veckan:, herman skriver Det finns inget utanförskap

2 kommentarer:

Chris sa...

Grattis, still going strong! Själv går jag i motsatt riktning men det är inte konstigt när man aldrig orkar följa en röd tråd :)

Björn Nilsson sa...

Tack. Du kanske kan hota närmsta omgivningen med vattgröt varje morgon om personen ifråga inte levererar några roligheter att skriva om i bloggen varje dag? Eller om du rapporterar om dina rön inom statsvetenskapen?

Jag har väl ingen riktigt röd tråd i bloggen heller förresten?