söndag 19 april 2009

Några konstiga bilder

En trevlig egenskap med kameran är att man kan ta bilder av verkligheten som ser ut som abstrakta konstnärspåhitt trots att det bara är verkligheten, verkligheten och inget annat än verkligheten som avbildas-



En bild från Uppsala, lördag morgon. Ser ut som en bergskedja med snöiga glaciärer fotograferad från hög höjd. I själva verket är det skum i den vårflodsivriga Fyrisån.



Det här kan ses som ett abstrakt motiv med lugna pastellfärger om man nu inte vill se det som dörrar till klädskåp i Uppsala konserthus.



Närbild på den pralinläckra rulltrappan med färg som krapplack (vinrött för att uttrycka det annorlunda).Utan rulltrapporna skulle nog inte det höga konserthuset fungera något vidare.


Från Konfliktportalen.se: totalavloning skriver Total Avlöning 19/4/09 Doktor Svartfot, kimmuller skriver Så ödmjukt jag kan, Björn Nilsson skriver En pinsam påminnelse…, Kristoffer Ejnermark skriver Socialistisk folkbildning - eskapist eller aktivist?, planekonomen skriver Handlingens propaganda och pedagogik, slutstadium skriver Reinfeldt ljuger

Inga kommentarer: