tisdag 29 september 2009

Ett par lästips

Här är ett par artiklar ni kan läsa medan jag sysslar med lite andra grejor:

HuffPo skriver om Honduras. Där har det långhalats med Gorillettis kuppregim länge, men nu har den legale presidenten Zelaya ställt saken på sin spets genom att återvända. Kuppregimen svarade först med vanliga metoder från den sortens människor, men börjar nu bli ordentligt nervös. Förhoppningsvis är de där kuppgubbarna snart förpassade någon annan stans.

Och så en lång artikel på bloggen Fragment. Egentligen gör sig inte långa inlägg i det här mediet, men har man något väsentligt att meddela är det förlåtet. Och kanske till och med något att uppmuntra: i stället för bara korta och snärtiga inlägg så kan det sitta bra med något längre och mer eftertänksamt ibland. - Det handlar om verkligheten, den som vi ser och den som vi inte ser, och om medelklassen, denna eländiga ...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Pucko.
Nu när det visar sig att världen har haft fel ang. Honduras, och börjar vända sig mot sanningen, så fortsätter du att ta stälning för diktatorer som Chavez och Zelaya.
Försök att skriva sanningen istället för din egen uppfattning.
Fel ! Du va ine ens söt på det foto som du har på din blogg.

Björn Nilsson sa...

Skriver man anonymt får man nog finna sig i repliker av typen "sluta gasta, din feta bög". Speciellt om man visar sig leva i Storebrors parallelluniversum där principen "demokrati är diktatur" gäller. "Världen" - haha, tokjävel!