lördag 1 december 2012

ABF täcker upp för islamister och andra skurkar

Jag är inte mycket för att gå på möten, och lusten att eventuellt gå på Socialistiskt Forum försvinner definitivt när ledar-islamisten Gudmundson på Svenskan jublar över att ABF kastar ut Syriensolidaritet från sitt inbokade arrangemang på forumet. Varför har ABF gjort det? - Man har blivit skrämda av lite gläfsande från en folkpartist! - Ynkligt!

Nix, jag är inte medlem i Syriensolidaritet, jag anser "bara" att syrierna själva bör bestämma över sin framtid, utan inblandning av USA/NATO, de superdemokratiska gulfstaterna Saudiarabien och Qatar (obs. ironi!), eller diverse islamistgrupper som hatar alla som inte är som de själva. Gissningsvis är det en synpunkt som flertalet syrier delar (eftersom de inte är islamister).

5 kommentarer:

OldWolf sa...

Kan bara instämma till fullo!

Björn Nilsson sa...

Nästa gång blir det andra som liberalerna vill kasta ut från Forum, och vad skall ABF göra då? Det här var en typisk panikreaktion.

Anders Romelsjö sa...

En summering:
1. ABF stoppar utan diskussion det utannonserade mötet på Socialistiskt Forum
2. Man tillåter möte av nätverket som stödjer USA-stödda rebeller och al-Qaida-folk och som vill ha mer utländsk intervention
3. AB vägrar ta in replik från föreningen Syriensolidaritet till Fredriks Malms osanna inlägg i AB igår, åtminstone hittills
4. Den ledande SP-bloggaren Anders Svensson skriver negativt om Syriensolidaritets möte
5. Vägrar ta in replik åtminstone under de 6 första timmarna

Leva yttrandefriheten!?

Jan Wiklund sa...

Det är precis som Ordfront för några år sen - råkade i panik för att nån sketen liberal från Bonniers rynkade ögonbrynen.

Begriper inte töntarna att man har mer respekt för folk som står för vad dom gör?

Björn Nilsson sa...

Vem drog ytterst i trådarna? ABF är en del av Rörelsen, och när dess högsta hövding Löfven är tillsatt utifrån så blir det väl inte bättre än så på lägre nivåer heller.