tisdag 18 december 2012

En sorts julkort

Att stoppa pappers-julkort på lådan är väl i sista laget nu. Men kör man med elektronisk hastighet så är det lugnt. Här är en färglagd blyertsteckning, förmodligen från början av detta årtusende, som jag hittade när jag letade efter något annat (det brukar vara så!). Inte vet jag varför jag gjorde den, men den kan ju användas som mitt julkort så här en vecka innan det är dags för tomten. Så nu får det gå ut i världen!
Motivet är som sagt oklart, men kan vi inte tänka oss att det är så här: här sitter en snäll tant och pysslar med stickande av något varmt underplagg som hon tänker skicka som julklapp till sin syster i Påskallavik? Där är det säkert kallt och blåsigt så här års, och det behövs något värmande!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Häromdagen hade jag just skrivit en kommentar här, och just när jag skickade iväg den slutade modemet att funka! Så nu prövar jag igen. Jag skulle säga att när jag först kastade ett öga på bilden så trodde jag att tanten hade en liten bebis i famnen :-) Men sen läste jag texten, och då såg jag att det så klart var en stickning istället!

God jul på dig!

Björn Nilsson sa...

Tack detsamma! (Något värmande är det nog hon håller på med!)