söndag 15 december 2013

X-periment

Kanske inte har lust att titta efter stup i kvarten om det kommer kommentarer till bloggen i dessa juletider, så jag släpper på granskningen ett tag som ett experiment, och har bara kvar en funktion som förhoppningsvis håller massutskick stången. Förbehåller mig rätten att i efterhand rensa bort eventuella knasigheter. Blir det för dumt återinförs förhandsgranskningen.

Nu är det ju inte så många kommentarer. Ville jag ha det så borde jag skapa en sverigedemokratisk blogg där varje inlägg besvaras av hundra pers som skriver "klockrent!", samt några mer djupsinniga tänkare som utvecklar resonemanget till "klockrent! SD 2014!". Men det tror jag inte jag har lust med.

PS. På tal om jul. Alla som lyssnar på Sveriges Radio via datorn bör uppmärksamma att P2 har en kanal som bara sänder klassisk julmusik. P2 klassisk jul! Inte en rappare glappande sin käft så långt man kan höra! I skrivande stund däremot något från Bachs 'Juloratorium'. DS

2 kommentarer:

Simsalablunder sa...

Klockor klingar inte särskilt rent. Fast det vet de nog inte om.

Björn Nilsson sa...

... och därför kan man lyssna på härliga rena toner på P2 Klassisk jul i stället! (Fiffig uppföljning av kommentaren, eller hur?)