söndag 3 oktober 2010

"Terrorhotet" ... gäspAllvar, allvarligt, visst, visst. Särskilt om man har oturen att bo i Pakistans eller Afghanistans bergstrakter, eller på fel ställen i Jemen, Somalia, Palestina och ... för det är väl det som avses, den terror som oskyldiga människor utsätts för av de knekthopar och fjärrstyrda mördarmaskiner som herrarna i den fina "fria världen" skickar ut? Det kan väl herrar "terrorismexperter" Magnus och Magnus intyga?

Nå, terrorister kan kallas just för det, vilka etiketter de än uppträder under och vilka motiveringarna uppges vara, men då bör man också ha rätt att kalla hycklare för hycklare och stövelslickare för stövelslickare ... och DN för rännstensblaska.

3 kommentarer:

Jan Wiklund sa...

Nja säg inte det. Sverige är ju i krig mot Afghanistan, och därmed är det väl helt legitimt att afghanerna kommer hit och skjuter också?

Säkert skulle en attack kunna ta livet av lika många som en månads bilolyckor i alla fall, i värsta fall.

Björn Nilsson sa...

Jag skulle tro att en afghansk straffexpedition mot Sverige skulle mötas av ett avgrundslikt tjut från förorättade och totalt oförstående borgare: "vi har väl inte gjort något, varför ska vi drabbas av det här!"

Anonym sa...

Jan
Två invändningar: 1.afghanska motståndsrörelsen har fullt upp hemmavid (håller tummarna för deras framgång!)
2. SÄPO säger att hotet inte är utifrån utan att något i Sverige har blivit intensivare (vad det nu är för nåt?)
Sixten Andréasson