fredag 12 juni 2009

Hälsning från långt norr om polcirkeln


Jag befinner mig nu i en del av Sverige där man kan falla i hänryckning över bilder som de ovan. Klicka gärna så blir de lite större - men så stora som motivet självt blir de aldrig. Snart är det kväll, men natt blir det inte. Här är det långt norr om polcirkeln och solen har dygnetruntjobb så här års!

Det mobila bredbandet verkar så att säga vara lite smalare här, och dessutom tänker jag sannerligen inte sitta och häcka framför datorn hela dagarna, så det kan bli färre inlägg under kommande vecka. Jag hoppas att andra bloggare sköter sig och blir arga över allt som man kan bli arg över!


Från Konfliktportalen.se: Anders_S skriver Vem skulle anfalla EU?, cappuccinosocialist skriver Demokratisering, Bo Myre skriver Never Trust A COP! (Eng / Sve), Jinge skriver Res med Google Earth, jesper skriver Krigsmaskiner och insändare

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!:)

Vad underbart!! Nu är det som sagt den ljusaste tiden innan midsommar innan allt vänder igen, ta vara på varje minut!

Björn Nilsson sa...

Tackar, jo visserligen ser vädret lite grinigt ut ibland, men i morse hade jag nöjet av att slå mig ner vid strandet av Torne träsk och lyssna på en blåhake som sjöng solo en stund. Underbart!