tisdag 2 juni 2009

Näääääääääää ...


... ska man behöva se sånt här när man går ut för att ta sig en nypa luft!? Folkpartiet är ju verkligen trovärdigt som en motvikt mot EU-byråkraterna, va!


Från Konfliktportalen.se: Anders_S skriver ArbetarInitiativet är alternativet, kvinnopolitisktforum skriver Kvinnor varslas också!, Jinge skriver Henning Mankell skriver om Israel i Aftonbladet, Bo Myre skriver Med säkerhet dör friheten, andread0ria skriver Lika som bär?

3 kommentarer:

Knapsu sa...

Nädå en svensk tant tiger inte i Bryssel, hon säger ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja......

Anonym sa...

Processen att isolera politikerna till ett eget skikt/skrå tycks bara tillta. Alternativt så handlar det om en obefintlig korrekturläsning. När blev en utskällning att jämställa med ett angrepp? Angrepp är rent semantiskt sett ett fysiskt påhugg, eller i avsikt att skada någon till fysiken. Om inte en finansminister tål en rejäl utskällning och angrepp på sin politik blir den logiska följden ytterligare isolering av dem från samähllslivet.

http://sydsvenskan.se/sverige/article435698/Finansministern-angripen-i-garage.html

Björn Nilsson sa...

Måste erkänna att jag inte följt med vad som hänt med "hästsvansen", men vore han inte värd en tårtning (eller ännu bättre: en kurs i riktig nationalekonomi med vidhängande empati)?