onsdag 18 mars 2009

Larsson? Johansson?


Kul för killen, men vad heter han egentligen? Roland verkar alla vara eniga om i alla fall. (Saxat från Aftonlövet för en stund sedan)

6 kommentarer:

Anonym sa...

De som kom med nyheten kanske befann sig i Mexico City eller Buenos Aires och läste i sin tur andra icke-primära källor, as usual..

Björn Nilsson sa...

Jaha, jag trodde det räckte med en utrikeskorre i Santiago de Chile för att täcka hela Sydamerika (minst)!

Anonym sa...

hahaha...ja du tänkte på Palmgren. Jo men visst! en minst! men han har hård konkurrens i sin bevakning av den "lilla" kontinenten av De La Reguera.

De kommer börja få problem med bevakningen tror jag. Tidigare har fokus legat mycket på Kuba. Sedan tillkom Venezuela. För något år sedan Bolivia. Lite Ecuador och nu ett land som El Salvador... Det börjar bli alltför många länder nu att hålla reda på!

Men Palmgren lär klara det galant, dock i hård konkurrens! :-)

Björn Nilsson sa...

Tja, Afrika täcks ju av en journalist som bor i Sydafrika. Det bör väl räcka med en korrespondet per oväsentliga kontinenter. Det händer ju aldrig något där och samma är det med Latinamerika. Och händer det ändå något kan man väl alltid skriva av någon artikel i New York Times (om de skriver något om saken, om de inte har gjort det har det inte hänt något).

mishka sa...

TT översätter en blänckare från Reuters/AP/AFP så är saken biff. Då får man "saklig och balanserad" nyhetsrapportering på köpet.

Björn Nilsson sa...

Haha, ja det är ju en jäkla tur att de inte tar in nyheter från obalanserade pajsare som al Jazeera, IPS, Prensa Latina, de alliansfria staternas nyhetsbyrå etc etc! Nej, balanserade västerlänningar skall det vara!