tisdag 1 juni 2010

Fler bilder från Ship to Gaza-demonstrationen


Så här såg det ut när jag steg ut från tunnelbanan på Sergels torg i går kvart i sex ungefär. Jag hade undrat hur mycket folk som kunde komma med så kort varsel. Nu förstod jag att det skulle bli några stycken. 7000 påstås det idag.

En av talarna igår var sonen till professor Mattias Gardell som tillsammans med sin hustru var på en av båtarna som de israeliska piraterna angrep. Det är inte känt vad som hänt med honom eller hustrun ännu, och det är utomordentligt oroande. För israelerna vet det naturligtvis, de har förmodligen snokat fram namn på varenda deltagare och kanske till och med på vilken båt de befann sig. De vet vad som hänt med paret. När man vet att de som vet är fullständigt hänsynslösa mördare och närmast psykopatiska lögnare finns det anledning att vara mycket bekymrad.

Nåväl, här är fler bilder från Sergels torg. Jag kanske återkommer med lite mer längre fram.5 kommentarer:

Lena Källman sa...

Det känns djupt oroande att ingen information om de saknade svenskarna kommit fram ännu.

I dessa dagar behöver man kanalisera sin frustration över Israels massaker. Här i sta´n ska vi dela ut Bojkotta Israel-flygblad och sälja Proletären under tre dagar i denna vecka.

Björn Nilsson sa...

Kör hårt! Lycka till!

.. och tystnaden är illavarslande.

Lena Källman sa...

Tack, Björn!

Kampen tar ny fart!

martin sa...

En tystnad som är ganska skön idag är att det är tyst på sionisthopen som spammar varenda blogg med halmgubbar och "guilt by asociation"-argument.

Nu måste vi tvinga UD och regeringen att ta till kraftiga åtgärder. För att bland annat se till att de svenska medborgare som kidnappats friges utan dröjsmål.

Björn Nilsson sa...

Israelspammarna kanske väntar på nya direktiv? Eller om de nu har sådan intellektuell spänst att det faktiskt tar några dagar innan de kan kläcka fram en ny tanke.